Kinesiologi – Akademiet

Kropsafbalancering / TFH 1-4

 

Her kan du starte, hvis du gerne vil lære kinesiologi.

 

Kropsafbalanceringskurserne er udviklet af John F. Thie, USA, og de danner baggrund for alle kinesiologi-former. Der undervises i disse kurser i over 50 lande over hele verden.

John F. Thie’s filosofi var, at der i ethvert hjem skulle være en person, som kunne kropsafbalancering, for så var vedkommende i stand til at hjælpe resten af familien til velvære og sundhed på alle planer og forebyggelse af sygdom.

Teknikkerne er enkle, men effektive.

Kurset er en del af alle godkendte uddannelser inden for Danske Kinesiologer.

1.kursus: Du lærer at muskelteste. I løbet af kurset lærer du enkle teknikker til at afbalancere energi-flowet i muskler og meridianer.

2. kursus: Du lærer flere teknikker til at skabe balance i energi-systemet, bl.a. via loven om de 5 elementer. Der arbejdes endvidere med test af fødevarer.

3. kursus: Der arbejdes videre med samspillet mellem muskler, meridianer og organer. Af nye teknikker lærer du at afbalancere med farver og følelser, og loven om de 5 elementer uddybes.

4. kursus: Her arbejdes med muskelrelaterede ubalancer,  og du introduceres til flere nye afbalanceringsteknikker, bl.a. lyd og 8-tals-energi.

OBS! Kurserne er fortløbende!

 

Instruktør: Birgit Nielsen

Pris: 1800 kr. pr. kursus, inkl. forplejning.

Kursusmaterialer til alle fire kurser: 700 kr.(to bøger)

Du kan opnå 10 % rabat på dette kursus ved tilmelding 2 mdr. før kurset afholdelse.

 

Kurset er godkendt af brancheforeningen Danske Kinesiologer.

Danske Kinesiologer